Vrouwelijke haaruitval stopt met aminexil gebruik

Bij de vrouw spraken we vroeger meestal niet over erfelijke kaalheid zoals dat bij de man het geval is, maar eerder over tijdelijke haaruitval. We weten nu dat ook vrouwen belast kunnen zijn met erfelijke kaalheid die wordt veroorzaakt door dezelfde D.H.T hormonen. Vroeg ingrijpen bij haarverlies is dan ook van groot belang. De meest voorkomende oorzaken bij vrouwen zijn:

 • Zwangerschap
 • Stress en oververmoeidheid
 • Medische behandeling
 • De overgang
 • Hevige menstruatie
 • Erfelijke factor

De foto's geven het patroon van haaruitval weer. Typerend voor haaruitval bij vrouwen is dat er over de hele scalp geleidelijk kaalheid optreedt. Anders dan mannen worden vrouwen niet kaal bij de kruin of bij de slapen. Het haar op de hele scalp wordt steeds dunner. Haaruitval op deze manier is bij mannen uitzonderlijk.

Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase   Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase   Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase   Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase            
                         
Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase   Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase   Haaruitval of kaalheid stopt met aminexil van Kerastase                

Hoe ontstaat haaruitval?
Haaruitval is een heel normaal verschijnsel. U verliest elke dag gemiddeld zo'n 70 à 80 haren. Er is pas sprake van overmatige haaruitval als er bij u meer dan 80 haren per dag uitvallen en als de haardichtheid minder wordt. Het haar wordt dan ook fijner van structuur.

Haaruitval is bij mannen vaak erfelijk bepaald en kan worden veroorzaakt door het hormoon D.H.T (testosteron). Bij vrouwen kan de oorzaak ontstaan na een zwangerschap of door stress, vermoeidheid of een medische behandeling. Soms is het hormonaal.

Men heeft eindelijk ontdekt hoe haaruitval ontstaat: door een verharding van collageen. Iemand zonder haaruitval heeft soepel collageen maar iemand met beginnende kaalheid heeft verhard collageen. Door verhard collageen wordt de haarwortel belemmerd. Het vitale uitwisselingsproces wordt verbroken waardoor het haar verstikt.

Onder een microscoop
Door de verharding kan het haar niet meer vrijuit groeien. Het haar komt in een verstoorde groeicyclus terecht waarin u steeds haar blijft verliezen. Na verloop van tijd stopt de haargroei en wordt u definitief kaal. De foto toont een voorbeeld van een haarzakje onder een microscoop.

 1. links een haarzakje zonder verharding
 2. rechts een haarzakje met verharding

Onderzoek Dermatologen
Dermatologen in Nederland hebben 10 jaar lang onderzoek gedaan naar de invloed van verhard collageen. Zij kwamen tot de volgende conclusies.

De oorzaken zijn bij de vrouw:

 • zwangerschap
 • stress vermoeidheid
 • medische behandeling
  Gevolg: verhard collageen

Wat betekent dit nu?
Verhard collageen heeft als gevolg dat uw haar in een verkorte groeifase terecht komt. Het gevolg hiervan is een snelle veroudering van het haarzakje. Na een paar jaar heeft dit kaalheid tot gevolg.

Het is deze ontdekking die een revolutie teweeg heeft gebracht op het gebied van haaruitval en kaalheid. Nu kunnen we werken aan het voorkomen van vroegtijdig haarverlies.

Uit studies in Nederland en wereldwijd in haar- en huidklinieken bleek al snel dat mannen met Allopetia androgenetica veel baat hebben bij de oplossing die Aminexil biedt. Met Aminexil wordt het verharden van het haarzakje tegengegaan, waardoor het haar onbelemmerd kan groeien. De levensduur van het haar wordt weer optimaal, zodat het niet meer voortijdig uitvalt.

Aminexil voorkomt verharding van het collageen, zodat haaruitval en kaalheid geen kans meer hebben. Meer over dit product leest u bij Oplossingen

Behandeling met Aminexil
Aminexil zorgt ervoor dat tijdens of na deze periodes er een optimale voeding naar het haar toe ontstaat. Mede doordat de vrouw ook gekweld word door het hormoon D.H.T (met name door bovengenoemde oorzaken) is het zaak snel in te grijpen met Aminexil. Door Aminexil zal uw haargroei weer beginnen en zullen uitgevallen haren weer snel aangroeien.

Start een kuur met Aminexil pas nadat u bevallen bent of nadat u gestopt bent met het geven van borstvoeding! Dit omdat u uw haarverlies pas dan kunt tegengaan. Aminexil is getest en bewezen door dermatologen en haarklinieken. U kunt 100% veilig aminexil gebruiken.

Bestel Aminexil

 

.